Hyppy kiireettömään 1800-luvun maalaiskartanon maisemaan, jossa pellot vihannoivat, Kiurujärvi loistaa auringossa ja savusaunan hellä tuoksu ottaa valtaansa – uusitun hotellin hienouksia unohtamatta. Tervetuloa Siniseen Helmeen!

Hotelli Sininen Helmi

Hankaniementie 110, 74700 Kiuruvesi

info@sininenhelmi.fi

p. 0103407745

Korkeatasoinen Sinisen Helmen hotelli tarjoaa mahdollisuuden lempeisiin uniin 20-25 vieraalle. Ikkunoista avautuvat upeat näkymät ympäröivään maisemaan, Kiurujärven niemiin ja saariin. Huoneet ovat kahden hengen huoneita ja joissakin huoneissa  on mahdollisuus lisävuoteisiin. Huoneet ovat allergiahuoneita. Sinisestä helmestä ei valitettavasti löydy lemmikkihuoneita. Mikäli sinulla on lemmikki mukanasi, niin suosittelemme Hotelli Peltohovia majoitukseen.

Check In Hotelli Siniseen Helmeen tapahtuu Hotelli Peltohovissa. Sinisen Helmen hotellilla ei ole jatkuvaa henkilökuntaa. Otathan tämän huomioon. Buffet-aamiainen tarjoillaan Hotelli Peltohovissa tai halutessasi saat sisään kirjauksen yhteydessä mukaasi runsaan aamiaispaketin.

Hotelli Peltohovi. Asematie 9, 74700 Kiuruvesi.

Vastaanotto p. 0103407735

Tilausravintola Pirtti tarjoilee savolaisia makuja upeina Fine Dining -annoksina. Tutustu Pirtin maistelumenun annoksiin ja varaa ikimuistoinen ruokailuhetki Kartanon tuvassa tai salissa Pohjois-Savon maistuvimman ruuan äärellä.

Pirtti palvelee asiakkaita sopimuksen mukaan. Muutokset hinnoissa ovat mahdollisia.

Ravintolassamme A-oikeudet.

Hankaniemen kartanon maisemissa silmä lepää niin kesällä kuin talvella. Ota irtiotto arjesta näissä upeissa maisemissa ja rakastu Kiurujärven upeisiin maisemiin.

Rantasaunan löylyistä nauttii jokainen! Lisämaksusta lämmitämme rantasaunan, Savusaunan tai laitamme paljuun tulet sinua ja täydellistä iltaasi varten.

Saunalla A-oikeudet