Ravintola Wallesmannin moniosaajat toimivat Kiuruvedellä ja Ylä-Savossa nautinnollisten juhlien toteuttajana. Teemme juhlatilaisuuksia omissa tiloissamme, sekä pitoja monissa eri paikoissa ympäri Ylä-Savoa. Kokemusta juhlien ja erilaisten tapahtumien järjestämisestä meillä löytyy mm. Kiuruveden Iskelmäviikon, Helmen Venetsialaisten ja Rapujazzien puikoista. Olemme vuosien varrella toteuttaneet niin perinteiset pitopöydät, kuin erikoisemmat ja eri maiden ruokakulttuurien mukaiset juhlat. Elä siis epäile kysyä meiltä uusia tuulia juhliisi!

Sininen Helmi

Tule ja uppoudu Hankaniemen historiaan. Hankaniemen kartano on erinomainen paikka viettää häitä, muistotilaisuuksia, sukujuhlia ja yrityksesi henkilöstötilaisuuksia. Hankaniemen kartano taipuu moneen, ja se koostuu kahdesta juhlatilasta. Tupaan mahtuu juhlimaan yhteensä noin 50 hlö. Siellä voitte nauttia hirsipirtin tummasta tunnelmasta ja valtavan leivinuunin lämmöstä. Kartanon sali on sopiva kokouspaikka, johon mahtuu kokoustamaan yhteensä noin 20 hlö. Kun molemmat tilat ottaa käyttöön, voivat pidot olla jopa 80 henkilölle.

Sinisen Helmen upeissa maisemissa on myös rantasauna, savusauna, palju, sekä hotelli. Tilat ovat ihanteelliset niin juhliin, kuin myös työporukoiden kokouksiin ja/ tai hyvinvointi- iltamiin. Saunalle voi varata myös turvehoitoja tai joogaa.

Tiloista löytyy langaton verkko, videotykit ja valkokankaat, sekä kaikki pitoihin tarvittavat kalusteet.

Tiloja voi koristella myös oman mielensä mukaan, omaan juhlaan tai tilaisuuteen sopivaksi.

Hotelli Peltohovi

Hotelli Peltohovin juhlatilana toimiva Rukajärvikeskus ja kokouskabinetti Perttuli taipuvat moneen.

Kokoustiloihin Peltohovissa sopii noin 50 hlö. Tilat muovautuvat tilaisuuden tarpeiden mukaan, ja yhdessä suunnittelemalla saadaan juuri teille sopiva kokonaisuus. Saunat, ruokailut, esiintymiset ja majoitus- kaikki hoituu saman katon alla.

Tilassa on langaton verkko, videotykki sekä valkokankaat kokouksia varten. Kalustoa voidaan muokata tarpeen mukaan.

Joenvarren seurahuone

Joenvarren seurahuone on Kiuruveden suurin juhlatila. Jylhät korkeat huoneet ja kaunis sisustus on erityisesti suosittu hääjuhlien viettopaikka. Joenvarren seurahuone koostuu kahdesta salista, suuresta juhlasalista, jossa mahtuu ruokailemaan yhtäaikaa yli 100 henkilöä ja klubista, jossa tarpeen mukaan mahtuu ruokailemaan 20 henkilöä. Kun molemmat tilat ovat käytössä juhlimaan mahtuu jopa 150 henkilöä.

Joenvarren seurahuoneelta löytyy myös majoitustilaa. Yläkerrassa on 4 maalaisromanttista huonetta, joissa voi majoittua tilaisuuksien yhteydessä, tai kesäisin.

Lisätietoja nettisivuilta:

http://www.joenvarrenseurahuone.fi/ tai ottamalla suoraan yhteyttä Joenvarren Seurahuoneelle.

045-894 1333 tai asiakaspalvelu@ joenvarrenseurahuone.fi